Brillen en meer

Zaterdagmiddag ben ik snel.naar het winkelcentrum gegaan. Bij de brillenwinkel was het heel rustig. En ben er naar binnen gewandeld. Mijn leesbrillen waren inmiddels al zn 5 jaar oud..en dus mochten ze wel eens vervangen worden. En ja hoor..2 brilletjes besteld. En snel klaar !! Vanmiddag kon ik ze al ophalen..super. Ze kunnen mee naar het weekend in België.

Voor dat weekend ligt er al wat klaar om mee te nemen om aan te werken, om te showen en om te snoepen.. Het chalange quiltje en quiltje gemaakt van de gewonnen loterij blokjes.. en er moet nog wat kleding mee natuurlijk!

2 weken geleden kwam er een melding van een mede-quiltster over een lichtbakje te koop bij de A.C.tion… Laura ging erachter aan. Er was er nog.1. Toen maar een bestelling gedaan bij ome Ali. En ja hoor,vorige week donderdag kwam hij aan. Super snel.. . Maar ik was niet thuis dus een buurman nam het pakje aan. De.man ging een weekendje weg, kwam nog wel langs maar toen was ik weer weg.. komt nog bij dat hij

vrachtwagen chauffeur is.. maar vandaag had ik even contact via email en kon ik het lichtbakje ophalen..

gelukkig is de gebruiksaanwijzing op de achterkant van dit papiertje in het Engels…maar eigenlijk niet nodig want heel simpel..

Nog even verder met spullen opzoeken en klaarleggen…

 

~~handtekening blog (2)

2 Reacties

  1. Ik heb ook zo’n handig lichtbakje van Ome Ali. Werkt prima!
    Fijn straks weer goed zicht met nieuwe brilletjes. Veel plezier in België.

  2. Wel handig lichtbakje hé? Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: