Weekend

De herfst is begonnen, 21 september is toch de meteorologische start van dit jaargetijde?? Nou, volgens mij wel hoor.. wat een regen en,ook de temperatuur was een stuk lager..

Zoon zou langskomen om een infrarood plaat op komen hangen. Een poos geleden heb ik geïnformeerd naar een soort isolatie van mijn vloer. In het gebouw was ten tijde van de bouw onder ons appartement een deel van het gezondheidscentrum gepland. Iets later kwam een wijziging, er kwam een fietsenstalling. Ergo, een koude ruimte onder onze woning. Echtgenoot had het zeker de laatste tijden echt koud.. Reden om eens te informeren naar isolatie. Na heel veel bellen en vragen was het niet echt goed mogelijk om een isolatie onder mijn vloer aan te brengen (de kosten waren echt niet normaal). Een andere mogelijkheid was een infrarood plaat aan het plafond.. Ook daar heel veel info over ingewonnen …. en uiteindelijk de knoop doorgehakt..

Hier de plaat op de vloer, er moesten nog gaten geboord worden (eerst meten en nog eens meten en electra aansluiten). Nu nog de afstandbediening instellen !!

Tijd voor een paar nieuwe spijkerbroeken. Zeker met deze temperaturen was ik weer toe aan een paar nieuwe broeken.. (ik heb er wel maar de spijkervariatie was wat uitgedund). Dus naar het winkelcentrum. Heb er 2 kunnen scoren !!!.. en ik kwam ook nog langs de brillenwinkel……
Toe aan een nieuwe bril????  ja zeker.. mijn oude leesbrilletjes waren gekocht begin 2014 dus ruim 4 jaar oud. Ik mocht van mezelf een nieuwe uitzoeken !
Het werden er 2 en met alle kortingen en ziekenkosten- vergoeding etc. kwam ik  voor  2 brillen op 60 euro !! dan doe je dat toch??

brilletjes Zeg nou zelf… zijn ze niet leuk ??

~~handtekening blog (2)

5 Reacties

  1. Mooie brilletjes en een mooi blogje!!

  2. Leuk hoor, die brilletjes! Succes met die platen!

  3. Dat is mooi meegenomen, twee brillen voor zo weinig geld. En die verwarmingsplaat zal vast bevallen, vrienden hebben ze ook en zijn heel tevreden.

  4. Ingrid heb je een link van die infrarode verwarmingsplaat, zou daar wel meer over willen weten groetjes Jitske

    1. Hoi Jitske, de infra rood plaat is van heatcomfort.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: