Drukke dinsdag

Het was een drukke dag vandaag. Veel gedaan.

Vanochtend voor een aantal bewoners hier in het appartement nieuwe brandmelders besteld en CO2 melders. De oude melders zouden na 10 jaar hun betrouwbaarheid hebben verloren. De woningen zijn 12 jaar oud dus vervanging was wel aangeraden. Bovendien zijn de melders door invloed van zonlicht zo geel als safraan geworden en dat staat super lelijk wanneer je een mooi wit plafond hebt. (ik heb de plafonds begin dit jaar laten doen…)

Daarna heb ik een plant onder handen genomen… Een Fatsia liet heel erg zijn bladeren hangen.
Zo jammer want het is een prachtige plant op een mooi plekje in de woonkamer.

Hierboven nog de hangende versie…..               en hier de gekortwiekte plant.
Nu maar hopen dat het nog wat wordt en hij niet echt doodgaat.

En dan mijn quilt, ik weet nog geen naam ervoor. Alle blokken hebben nu een mooi quiltpatroon (tenminste, ik vind het mooi) en wacht alleen de rand nog op een patroon. Daar moet ik nog wel even over nadenken. Ook nog een aardige klus.  Voor de rand heb ik heel mooi donkerrood garen van King Tut. Heel benieuwd of het net zo breekt als het garen waarmee ik was begonnen.

Morgenochtend naar de bee in Gorinchem, de Lingelappers. Daar kan ik beginnen met het wegwerken van alle aan- en afhecht draadjes. Dat zijn er nog wel wat. Want in sommige blokken brak de draad wel 4 of 5 keer…

~~handtekening blog (2)

3 Reacties

  1. Wat een mooi quiltwerk,de mijne moet nog gequilt worden maar heb wel al een naam “westhoek” omdat ik hem daar voor het eerst zag van Denise dacht ik.

    1. Ja. Daar was Denise ermee begonnen en zag ik jullie ook ermee bezig. Heb zelfs de stof voor de rand bij Denise gekocht…

  2. Wat een mooi patroon! Ik vind het wel een uitdaging om zo door te quilten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: