Soep en meer

Vandaag ben ik verder gegaan met de quilt Stitched by me. Er moesten nog blokjes om de stitchry blokken. Daar had Lynette Anderaon friendschip sterretjes voor bedacht. Nou…. daar was ik wel mee begonnen -tijdens het Belgisch quiltweekend begin oktober- maar die sterretjes kwamwn er niet lekker uit. Een te groot, een te klein, een scheef…. en toen heb ik de handdoek in de  ring gegooid. Van de natuurlijk al tevoren gesneden stukjes stof heb ik fourpatch blokjes gestikt. Zoals bij de friendship sterren de bedoeling was ze op de punt te zetten heb ik dat bij die fourpatches  ook gedaan. Inmiddels zijn alle  blokjes gestikt en tot een lange stroken aan elkaar gezet. Er zit al 1 strook aan de top.  Morgen verder.

image

Tussen het prutsen aan die blokjes heb ik de basis voor erwtensoep gemaakt. Die kunnen we dan morgen eten want juist erwtensoep is de 2e dag pas echt lekker.

image

image

4 Reacties

  1. Wat een goed idee Ingrid met die 4-patches, is echt heel mooi, ik dacht dat je dat quiltje al lang af had, je bent er al even mee bezig volgens mij…. en die erwtensoep…. ik ruik hem gewoon, mmmmmmmmm

  2. Ziet er mooi uit, de quiltrand zo, tja, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Ha, ook al zalige erwtensoep op de blog, lekker!!

  3. Wat een mooie kleuren weer Ingrid. Het zal weer een mooi kunstwerkje worden. En dan die snert, geniet ervan, zelfgemaakte erwtensoep vind ik echt niet lekker, maar ik begrijp dat heel veel mensen er gek op zijn. Smakelijk!

  4. Jaaa, die sterretjes herinner ik me nog! Je hebt een prima vervanging gevonden zo!
    (ik ben weer helemaal gezond hoor)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: