Wolletje/Sjaaltje en nog een rechtszaak

Van een wolletje kan je een sjaaltje breien.. Zij stuurde me een wolletje.. zo lief.. Hier in Nederland kon ik het online niet bestellen zonder 8 euro bezorgkosten te betalen.. Dat is een beetje veel voor een bolletje wol. Natuurlijk is het logisch dat je postzegels en handeling kosten betaald.. maar voor 1 bolletje van 6,95 uiteindelijk een rekening te krijgen van 15 euro.. dat is wat veel..

Dus Sommeke wilde me wel een wolletje sturen.  2010_11230001

Dit is het geworden, mooie kleur he??.. Joke vertelde dat dikke pennen bij Zeeman tekoop waren voor een klein bedragje dus die maar gelijk gekocht, pennen nr 8 !!!

2010_11230002

En na een avondje stoeien met het lint met gaatjes en die dikke pennen is het dit geworden.. Het is echt een sjaal en lekker lang ook nog. Ondanks de gaatjes is het ding ook best nog wel warm ook.

Verder heb ik gewerkt aan wat quiltjes, wat werkjes die er nog lagen. Het kerstlopertje in wit/creme ligt klaar om gequilt te worden. Misschien gaat dat morgen lukken. Vanmiddag ging het niet, zoonlief had een bezoekje aan de rechtbank vanwege concurrentiebeding dat zijn vorige werkgever had gesteld. Hij mag niet werken bij het bedrijf waar hij al was aangenomen…rare zaak. Ik snap er helemaal niks meer van. Over 14 dagen weten we meer. In de tussentijd gaat hij proberen iets anders te vinden bij een van de andere takken van het bedrijf waar hij al was aangenomen….Hij wil graag werken… er moet geld op de plank komen.

Donderdag ben ik weer in de winkel, er is dan een leuke aanbieding – 10 tot 20 % korting op allerlei stoffen en boeken en tijdschriften en andere zaken… Het zal wel wat meer aanloop geven.. Dus een extra handje is dan welkom.. Ik ga weer naar de snoepwinkel…


3 Reacties

  1. veel plezier in de snoepjeszaak 😉 de groetjes aan Karen!

  2. Ging toch lekker snel hé, dat sjaaltje!
    Donderdag ni TE veel snoepen hé ;-)))

  3. Wat een leuk sjaaltje! En veel succes voor je zoon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: