Zondagavond

Het is alweer zondagavond, tijd vliegt.

Het afgelopen weekeind hebben we het druk gehad, er is dus niet veel van quilten gekomen. Er is wel een kerstquiltje af 2009_10110001 – het middelste blok van een quilt JOurney to the light van McKenna Ryan. Ook heb ik nog het blok linksonderin van diezelfde quilt, een sneeuwpop en een hertje… daaraan moet ik nog beginnen. McKenna heeft nog meer prachtige quilts gemaakt, kijk maar eens hier. Ik heb geen aandelen hoor maar de ontwerpen zijn echt fantastisch.

Afgelopen zaterdag hadden wij weer de Rotterdam Bee. Heel gezellig hoor, meestal werken we niet zo heel veel maar kletsen des te meer. Deze keer was Ariane erbij, heel gezellig. In de ochtend hadden we een rondrit naar 2 quiltwinkels waar we een aardige slag konden slaan.

Ook voor het komende quiltweekeind hebben we weer wat voorbereidingen kunnen treffen en bespreken, heel belangrijk want we wonen natuurlijk een eind uit elkaar. Contacten daarover hebben we altijd via email. Maar nu hebben we even snel wat dingen kunnen regelen.

Zaterdag avond hebben we lekker gegeten bij Moshi in Rotterdam. Gekke dingen maar ook lekkere dingen hebben we gegeten. Het bestellen is een soort van systeem maar het werkt perfect. Om ongeveer half 11 waren we weer thuis. Zus en zwager hebben Ariane en DH weer bij hun auto gebracht zodat zij ook weer veilig naar hun hotel terug konden.

Vandaag heb ik me bezig gehouden met het voorbereiding van zaken voor het quiltweekeind (nnnnneeeeeeee, ik vertel verder niks !!!) en met uit uitrusten want z’n weekeind hakt erin.

Oja, moet nog even snel wat opzoeken voor de VvE…..een mailtje, brief van de bouwer van ons gebouw.

2 Reacties

  1. Ben al benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren op het weekend.LOL

  2. Ja, maak ons maar nieuwsgierig!!! Je quiltje is mooi op tijd af geraakt. ‘k Vind die ook allemaal mooi maar ‘k moet eerst wat tijd vinden om daar ook aan te beginnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: