Rustig weekje

Een rustig weekje zo zonder DH Otto. Hij is mee als vrijwilliger met een zonnebloem land vakantie. Heel hard werken hoor. Vanaf de ochtend half 7 tot savonds na 7 uur want dan is het diner gedaan voor de gasten. Tussendoor een lunch, opruimen en schoonmaken. En dan ook nog wat met de hem toegewezen gasten doen, gewoon wandelen of zo. Beetje bezigheid geven dus. Zaterdag is hij weer thuis. Hij zal vast niet nog eens meegaan. Misschien een ander soort zonnebloem vakantie maar daar moet ie nog eens goed over nadenken.

Zelf heb ik maandag mn schildermiddag gehad, dinsdag heb ik boodschappen gedaan, hier in huis wat gerommeld en mn spullen ingepakt. Spullen die ik woensdag met Judith mee zou geven. Dit omdat ik zelf vrijdag met de trein naar Vlissingen ga en dan niet met een naaimachine en een koffertje en tas en slaapzak kan reizen. Dat is een beetje lastig.Koffers

Morgen dus met de trein, 1 koffertje en 1 tas en mn kleine rugzaktasje. Dat moet te doen zijn. Marjon staat in Vlissingen dan klaar op het station om ongeveer 10 uur. Vandaar verder naar Poperingen.

Maar goed, het moest nog woensdag worden..
En dan zou Genoveva komen, gezellig, we zouden gaan werken of rommelen aan haar website. Maar de bstanden die ze erop wilde hebben werden niet gepakt door haar web-bouw programma. Dus een kopietje gedraaid van het mijne en nu kan ze daarmee aan de slag. Ben benieuwd wat dat gaat worden hoor.. Ze is een creatieve tante dus even afwachten.

Vandaag stond in het teken van niets. Gewoon niets. Een rondje naar de markt, iets te eten in huis gehaald voor zaterdag voor Otto zodat hij niet omkomt van de honger. Als hij zaterdag thuis komt zal hij niet direct zin hebben om boodschappen te doen. Ook maar brood gehaald en in de vrieser gestopt.

Mn rolkoffertje (sleurhutje) is ingepakt, alle "niet vergeten" dingen van het stapeltje "mag dit ook mee" zitten er ook in. Kleding ligt klaar voor morgen. De kat krijgt extra brokjes en water en ik moet niet vergeten Kevin te bellen om haar nog wat natvoer te geven. Het dier zal zich alleen voelen.2008_07100007

niet vergeten dus… ze kan zo lief kijken he???

Tot na het weekeind, want dat wordt in Westouter gehouden……..

3 Reacties

  1. Tot morgen Ingrid! ;-))))))))))

  2. tot morgen!!!!! het is (bijna) zover!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: