Van Zwitserse bergen en oude knarren

Dat van die Zwitserse bergen is al weer voorbij, vorige week was de vakantie. Samen met Ariane, Laura en Marjolein (die gister aan haar pols is geopereerd) hebben we in Leukerbad (Zwitserland) een week samen doorgebracht. het was echt TOP.

2008_09120021 Het weer was prima, het huis was prima, de bezigheden waren prima en het gezelschap was prima. 2008_09120027 Kortom, een perfecte week daar in de Alpen.

2008_09120053 Een paar dagen gehad om bij te komen, de boel op te ruimen en de was te doen. Maandag was al weer mn schildermiddag, dinsdag moesten de boodschappen gedaan worden en woensdagmiddag mn schilderLES. Tijdens deze les ben ik begonnen aan mn nieuwe opdracht.
Een Olieverfschilderij van een vrachtwagen.  De enige echte Ketel 1 wagen van stokerij Nolet in Schiedam. De bestuurder van deze dikke wagen wil hem ook 2008_09180072 wel aan de schoorsteenmantel hangen.

Dus hierbij dan de eerste opzet !

En dan nog de oude knarren…….
Vandaag mochten we voor het eerst mee met de boottocht die de politie ZHZ elk jaar organiseert voor de gepensioneerden. Een tochtje met een boot is altijd goed, eten en drinken was erbij inbegrepen, lunch en high tea !! Het weer was echt goed….. en zo kwam het dat we vandaag met 158 oude knarren op een boot zaten…

En omdat het allemaal oud gedienden zijn die elkaar maar 2 keer per jaar zien, moet er op zn bijeenkomst natuurlijk allerlei nieuws uitgewisseld. En dat allemaal tegelijk.. EEN HERRIE dat dat geeft… volgens mij te vergelijken met een kippenren waar zn 3000 kippen wonen….

Met de boot zijn we trouwens van Dordrecht naar Rotterdam gevaren, wat door de havens en afgemeerd bij het restaurant van het nieuwe Luxor theater waar we de lunch kregen geserveerd. Heerlijk !!!, toen weer inschepen en weer verder door de havens. Natuurlijk Kon het schip De Rotterdam, het cruise-schip van weleer.. prachtig..
Later aan boord nog een klein high tea buffetje mogen langslopen….mmmmm heerlijk….. nu is het echt weer de rem op het snoepen en eten. Er moet echt wat gewicht af..

Morgen weer bee bij de Alblasserwaardse bee, een workshopje voor kerst !! en vast voorbereiding voor mijn eigen workshop wonderblokken.

7 Reacties

 1. Oude knarren? En ik klik als eerste de foto aan van de dames op het bankje …
  Jaaaaa? Oude knarren? Zo noem je je vriendinnen toch niet?
  Verder lezen … Ooooh DIE oude knarren! LOL
  Toch weer fijne dagen gehad, hé, met jonge en oude knarren!

 2. heerlijke tijd heb je gehad daar in de bergen.En daarna nog druk met allerlei uitstapjes.

 3. En dan zeggen ze dat gepensioneerden geen tijd hebben. Hihi, nu versta ik waarom.

 4. Als ik je verhaal zo lees heb je hele leuke dingen achter de rug.

 5. leuk verslag van een leuke tijd!

 6. Het was inderdaad heerlijk daar in die Zwitserse bergen, echt een vakantie met een gouden randje.
  Groetjes van een ‘jonge’ oude knar…

 7. Ja, het was echt een heerlijke week hé. Ik denk er nog vaak aan hoor! Zooooo gezellig! Voor herhaling vatbaar !!! Groetjes, marjolein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: