Gevonden

Jaaaaa, de dader is gevonden… De bestuurder van de auto die de lantaarnpaal heeft omgereden is gevonden…Het is een bewoner van een ander deel van het project.. Ze wist niet van wie de paal was – kon van gemeente zijn of van Eneco – en is daarom maar weggereden, bovendien was ze al te laat voor haar werk..Img_0204  Op de foto kan je een spoor zien en dat de auto net niet geraakt is, gelukkig maar!!
Gister heb ik namens de vereniging aangifte gedaan bij de politie met de bedoeling om te weten te komen wie de dader zou zijn. Maar daar doet de politie niet aan, opsporen van daders is geen werk meer voor die club… Otto heeft zich zitten verbijten tijdens de aangifte. De dame achter het loket zei direct al dat het iets was voor het waarborgfonds.. Dat er mensen dingen gezien hadden, de dame hadden zien uitstappen… maakt niks uit.. Er wordt gewoon niets mee gedaan, en dat is bijzonder frustrerend. Maar goed, gisteravond stond de auto er en de bewoonster is aangesproken. Als het goed is is ze aansprakelijk gesteld voor de schade en nu kunnen de verzekeringsmaatschappijen zich erover buigen..

Weer een zaak afgesloten. Nu het volgende nog, we moeten nog in discussie met de projectontwikkelaar over de oplevering van het gehele pand volgens de verkoop brochure. We missen nog een aantal zaken en achterstallige dingen. We hebben de degens gescherpt !!…

2 Reacties

  1. Ni te wild met de degens schermen hoor, dan vloeit er bloed…

  2. Goed dat je weet wie aansprakelijk is! ’t Is altijd vervelend als je niet weet wie de dader is. Heb zoiets meegemaakt met een akkefietje van mijn auto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: