Uithalen en overnieuw beginnen

Mijn vest gaat heel goed, alleen nu ben ik tot de ontdekking gekomen dat de gaatjes van het ajour patroon niet netjes daar zitten waar ze horen te zitten.. baahhhhhh. uithalen dus…
En dat valt niet mee met die harige wol of moet ik zeggen harig garen..?? 

Mijn schilder middag was heel gezellig, heb niet veel gedaan alleen een grote opzet gemaakt voor een aquarell van een Tromp’l ui  – een oog bedrogen schilderij.

Het is (of moet worden) een doorkijkje,Tromplui de eerste opzet is er, papier en potlood. Volgende week hoop ik verder te kunnen met verf. Uiteindelijk hoop ik dit werk heel groot te kunnen maken op een grote plaat MDF en die dan ophangen in de traphal van ons appartementgebouw. Wanneer je dan de deur opendoet zou je zo door kunnen lopen naar de schildering….. dat is het idee erachter. Om nu strakjes de vereniging van eigenaren (waar alle bewoners lid van zijn) over te kunnen halen mij dit te laten schilderen voor die hal wilde ik een proef maken.. een aquarell dus.. Misschien ga ik hier woensdag wel mee verder want jammer genoeg kan ik niet met de hondenkoppen door, wil eerst even commentaar afwachten van het vrouwtje van de dieren.

Alleen die ligt dus in Barcelona in het ziekenhuis en zal waarschijnlijk deze week nog naar Nederland vervoerd worden. Dan zal ze in quarantaine moeten vanwege een RSMa(?) bacterie. En wanneer ze in Ned. is zal ze horen over haar hondje… En veel zin de het tweeluikje met tonschulten uiterlijk heb ik niet zo……..


3 Reacties

  1. Hoi INg, hij wordt weer schitterend, deze trompe l’oeil (gezichtsbedrog), je bent echt een kunstenares hoor! Groetjes, Marjolein

  2. Jij kan schilderen, hoor! Die hondjes vond ik subliem maar deze zal niet moeten onderdoen.

  3. Die wordt zo echt dat de mede bewoners er gewoon OP lopen!

Plaats een reactie