Middel vinger

Ja, middelvinger, rare titel voor een blogje maar goed…. het is een titel toch??
Sinds de verhuizing van Kevin vorig weekeind en het harde werken toen heb ik een rare middelvinger…..
Het kwam zo, ik heb die vinger heel erg hard gestoten ergens tegen, geen idee meer wat maar het kwam heel erg hard aan. Heb inwendig ook wel even iets geroepen hoor… Maar sinds die tijd staat het bovenste kootje van mn linker middelvinger nog verder naar links… En het doet zeer !!!! Asdruk liet me weten dat de vinger of het kootje niet gebroken waren… maar goed, toch maar even naar de huisarts. Die constateerde dat het bandje aan de rechterkant van het gewrichtje misschien wel gescheurd was… misschien zelfs wel afgescheurd… Niets meer aan doen… Tsja, de vinger zou in een brace kunnen maar dat gaf meer ongemakken dan dat het zou opleveren…

Nu moet ik dus zorgen dat de vinger niet weer gestoten wordt…kijk ook wel uit hoor, is veel te pijnlijk. Verder moet het slijten en misschien trekt de vinger wel weer recht.. tot die tijd kan ik die middelvinger beter niet opsteken LOL…

Inmiddels is het naambord voor Kevin en Nadine gelakt en kan het aan de muur van hun huisje bevestigd worden. Daarvoor moeten we eerst even naar de bouwmarkt… Iemand ideeen hoe je een grote tegel van 30x30cm vast kunt maken zonder er gaten in te moeten boren?????Img_0148

Het geheel is best wel zwaar want de zwarte tegel is een vloertegel !!! Een oplossing zou kunnen zijn van die "schuifjes" waar je een spiegel mee aan de wand plakt.. maar de tegel is veel zwaarder. Ik sta open voor andere oplossingen.

2 Reacties

  1. Hoi Ing, probeer eens van die van die montagekit in zo’n spuit, dan zit het muurvast!
    doeiii

  2. Hoi Ingrid, je hebt speciale lijm voor dit soort klusjes. Daar lijmen ze dan in het tv-spotje een basketballrek tegen de muur en iemand gaat eraan hangen LOL. Weet de naam niet meer zo uit het blote hoofd (ben net bij de kapper geweest, dus vandaar bloot LOL), maar ikd acht dat het iets universeels was wat vast ook wel in Nl bestaat. Sterkte met je middelvinger! Groetjes, Marjolein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: