mobieltjestasje

Even een paar foto’s gemaakt van mn tasje voor mn mobiel telefoontje. Gemaakt van de restjes stof van het rugtasje. Heb nu dus een leuk setje. Alleen nog een maniertje vinden om het mobieltasje aan het rugtasje te bevestigen.Mobieltasje_001

Nog eentje maar dan een beetje dichterbij.Mobieltasje_002

Het mobieltasje is gemaakt met de borduurunit van de naaimachine. Er zit een borduurring bij en die is gebruikt om de stof in te spannen en te naaien, daarna de vulling en achterkant op de ring geplakt met tijdelijk lijmspray en weer genaaid, dan de achterkant er ook in verschillende lagen tegenaan en dat alles is met diverse naaisteken en uiteindelijk een cordonrand bijelkaar gehouden. Het stukje met de kleine blokjes is ook weer een zakje, geen idee wat daarin zou moeten/kunnen maar ach, het oog wil ook wat. Gister dus lekker zitten prutsen he?? en mn broek (die mee moet naar Spanje) ligt er nog !!!

Vanmiddag bee bij Joke dus dan komt het er ook niet van. Nu maar even op de stepper en dan achter de machine… ik geef mezelf maar even een schop onder de k.nt.

2 Reacties

  1. Hoi Ingrid, die zijn leuk geworden zeg, zowel het tasje als het mobieltasje! Van welk patroontje heb je dat kleine tasje gemaakt? Vandaag voor het eerst sinds jaren ben ik alleen tussen de middag, en daarom ga ik zo naar Ikea, moet nog wat achterkantstof kopen.
    Alvast een fijne vakantie gewenst!!! (ik ben nu 5 kilos afgevallen, goed hé! Maar moet nog heel lang doorgaan hoor totdat ik 70 weeg)
    Groetjes, Marjolein.

  2. Hé je rugzakje is heel mooi geworden en ook het tasje voor je mobieltje ziet er heel leuk uit.
    Fijne reis volgende week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: