11 augustus 2006

Al weer 9 dagen in ons nieuwe huis. Het gaat heel hard, ongemerkt..

We zijn nog steeds heel druk met allerlei dingen doen en veel werk dus. Alle dozen zijn nu uit het huis verdwenen, af en toe komt er eentje van de benedenberging weer naar boven om opgeruimd te worden in een kast. Net nog mn quiltboeken in een kleine boekenkast gezet. Ook een rij boeken uit de boekenkast die we nog niet gelezen hadden.
De benedenberging is nu ook weer in te gaan, 2 stapjes maar, maar toch. Het staat daar vol, niet te geloven. Er staat stellingkasten die vol staan met dozen, op de vloer staat heel veel, de wagen met tuinslang en auto-was dingen… waar die tuinslan voor nodig is.. geen idee.. misschien toch maar op marktplaats zetten.

Op marktplaats staat ook al de grote rieten wasmand, een krantenmand en mn fietsmand. Die kan ik echt niet kwijt dus dat moet gewoon weg.

En sinds eergister hebben we de langverwachtte vitrage met lamellen erin… joepiImg_0408e..

Het is echt mooi geworden, het toont heel erg chique en maakt de woonkamer best een stuk breder.

De woninginrichter had wel een dergelijke vitrage in de winkel maar van een ander atelier. Die van ons komen van een atelier dat nog meer zorg besteed aan het maken van deze vorm van raambekleding. Ik ben er echt heel trots op. Het hangt zo mooi strak….

Img_0407

Dit is het raam in de zijmuur, 1 mtr. breed maar wel kamerhoog. D vitrage is aan de bovenkant in een grote plooi gestikt, daar komt de lamel in en door een gleufje in de vitrage kan de lamel gewoon vastgemaakt worden aan de rail. Een heel vernuftig systeem. Er was een grote vitrage-fabrikant heeft dit systeem verzonnen en natuurlijk is het nagemaakt.. en ik heb dus de namaakversie… scheelt een stuk in duiten hoor. LOL..

We zijn ook nog op stap geweest voor een kapstok.. wat is dat lastig, want natuurlijk willen we niet "de geijkte" kapstok.. heel moeilijk dus. We hebben een aardige gezien bij Trendhopper maar een poosje geleden ook eentje gezien bij Morres… dubben dubben dus..

Sinds vandaag is ook de kleine tv aangesloten- eigenlijk was er geen plaats voor de tv in de slaapkamer maar door een plank in de kast vrij te maken waar hij precies in past. Dus vanavond kan ik wat eerder naar bed en dan lekker vanaf bed tv staren en in slaap vallen… heeeeeeerlijk.. Natuurlijk dit voorafgegaan door een lekker bad met allerlei heerlijke bubbels..

maar nu eerst een grote kop kruidenthee…

Morgen weer verder..

3 Reacties

 1. Je lamellen zijn in één woord SCHITTEREND. Het zal wel een hele duit gekost hebben, maar het is echt de moeite waard. Had dit dus nog nooit gezien. Wat zal je blij zijn met alles, het is zo heerlijk als je helemaal in het nieuw komt te zitten hé, en alles naar eigen keus. Ook al is het wat kleiner en nu nog even behelpen vanwege je zoon, je zal er zeker geen spijt van krijgen. Soms zou ik ook wel op een flat willen (met 5 honden LOL).
  Groetjs, Marjolein.

 2. Woooow, héél sjiek en zo open en luchtig met die vitrage!
  Komt nog allemaal in orde!

  Byeeee
  Yvonne

 3. dat ziet er echt mooi uit!
  leuk hé!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: