30 juli

Nog maar 2 nachtjes slapen in ons oude huis.

Inmiddels is het meeste ingepakt, de keukeninhoud is gister met hulp van mn zus in tassen verdwenen en naar huis 2 gebracht. Daar staat nu in elk keukenkastje al wat hoor..Ook de bovenberging is al aardig gevuld met voorraad en met de wasmiddelen en schoonmaakspullen.

De keuken is trouwens bijna klaar, er wordt dinsdag nog gekit.. en dan is ie echt klaar. Alleen die kastjes en al die spullen, het moet elkaar nog vinden hoor.
Gister heb ik nog gebeld met de man die de gordijnen gaat ophangen want die zouden er al moeten zijn… niet dus.. en dat vind ik echt heel vervelend. Als we er dinsdag gaan wonen hebben we dus geen gordijnen, kunnen we dus niet rondlopen zonder dat ieder buiten dat ziet.. bah.. en we waren vroeg met bestellen hoor.. Maar volgens Johan (de leverancier) is de vakantieperiode er de oorzaak van. Hij gaat maandag nog even bellen.. Jammer… want ik had graag gezien dat ze er zouden zijn.. Wel zijn de lamellen in de slaapkamers al opgehangen. En de lampen hangen..behalve die van de slaapkamers.

Voor Kevins slaapkamer willen we de rail met halogeenlampjes van de zolder of de zijkamer van huis 1 gebruiken. Voor onze slaapkamer moet de lamp met ventilator opgehangen worden maar die hebben we in huis 1 nog wel even nodig.

Tijdens de vergadering van de Vereniging van Eigenaren is besloten wat voor kleur zonneschermen en screens er moeten komen.. als je dat wilt tenminste.. Nou – wij willen wel hoor.. We hebben dus direct de volgende dag 3 screens besteld met een electrisch systeem… een driedubbele rib uit het lijf maar ja, het is gewoon echt nodig, de zon staat in de zomer recht in de kamer smiddags en dat duurt tot ie onder gaat.. En dat geeft een warmte.. vreselijk. Het is in huis 2 nog niet onder de 30 graden geweest ondank alle ramen en deuren die open staan als er iemand in huis is.

Vandaag gaan we nog maar wat rommelen in huis 1, ik wil nog wat uit de linnenkast inpakken… heb nu nog 4 dozen over, morgen komen er wat mannetjes die de rest van de boedel inpakken en dinsdag komen ze om te verhuizen. Uitpakken wil ik graag zelf doen want dan weet ik tenminste in welke kast alles verdwenen is.

Dinsdag gaat de stekker van de computer eruit.. we hebben dan even geen internet en mail tot vrijdag want dan komt een "mannetje" van de KPN om de boel in het nieuwe huis weer aan te sluiten.
Dat heeft nog wel wat voeten in aarde gehad hoor… pffff, KPN kende het adres helemaal niet… en UPC van de buren ook niet.. die hebben wel een week zonder gezeten, ook zonder teve en telefoon natuurlijk.. Oja, wij hebben dus ook geen telefoon tot vrijdag.. als je wilt bellen moet je dat naar ons mobiele nummer doen…

Ik ga maar eens wat doen, de dozen roepen………..

2 Reacties

  1. veel succes met de verhuis.
    en we zitten natuurlijk te wachten op foto’s 😉

  2. Hoi Ingrid, Heb net even je web-log bekeken, mijn man zei het ook meteen, dat jullie keuken precies is, zoals de onze beneden. Wij gaan zo racletten, is het eigenlijk geen weer voor maar ja, wel lekker!! Jammer dat Kevin nog geen eigen woonruimte heeft, maar als het eenmaal zo ver is, dan waardeer je het dubbel.
    Groetjes, Marjolein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: