30 juli met foto’s

Na een dag ruimen op zolder Img_0357 en manlief gaat er bij liggen.

Samen met Kevin heeft Otto e zolder geruimd, het ziet er niet uit.

Img_0356

In de andere kamers ziet het er ook aardig uit hoor..

Img_0354

Dit is de hobbykamer waar niet meer gehobbyd kan worden.Img_0355

Morgenochtend komen er mannetjes om de restanten in te pakken, de linnenkast moet nog en de servieskast in woonkamer en keuken. Verder nog wat keukenspullen die gister zijn blijven staan.

Morgen hoeven we alleen nog maar te eten hier -en we denken dat we maar een chineesje afhalen- dus potten en pannen kunnen weg. Alleen 3 borden en wat bestek en we kunnen de dag wel doorkomen.
De vaatwasser moet afgekoppeld worden en kan naar de berging van Kevin, de koelkast kan donderdag schoongemaakt als hulp Marjon komt en samen met de magnetron ook naar de berging van Kevin.

Verder kwamen we natuurlijk op zolder de nodige dingen tegen, speelgoed van Kevin wat nu voor Kjelt is. Die kan dan spelen met allerlei spullen, miniautootjes en natuurlijk playmobile en nog veel meer.

Als het goed is komt volgend weekeind het kereltje logeren !! hij moet dan volgens de beschikking van de rechter van zaterdag 10 uur tot zondag half  6 bij zn pappa zijn. Rebecca was het er niet mee eens… riep direct neeeeeee helemaal niet… maar ze zal er toch aan moeten geloven. Bovendien heeft Kevin Kjelt dan 6 weken niet gezien omdat dame op vakantie was en dus geen rekening hield met de omgangsregeling.

Morgenochtend dus vroeg op want de inpakmannetjes staan om half 8 voor de deur met nog zn 70 dozen.. volgens mij zijn dat er wel veel hoor.. maar ja, al mn lapjesdozen zitten nog niet inverhuisdozen en misschien moet dat wel.

Net heeft Kevin nog zitten prutsen om de handnaaimachine van mn moeder open te maken, de sleutel van de machine zit in een doos… en ik heb dus echt geeeeeen idee in welke doos maar gister zag ik de sleutel nog…als ik mn ogen dicht doe…. De naaimachine zal dus weg moeten want ik heb er echt geen plaats meer voor.. Het is een Pfaff, compleet met boekje en alle accessoires die erbij horen. De machine werkt nog goed, alleen is het wachten even op die sleutel tot et een advertentie op marktplaats gezet kan worden.

Ik ga nog even met mn voeten op het krukje… ben echt versleten..morgen weer een dag !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: