19 juli

Vandaag hebben we wat lampen opgehangen, een luxaflexje opgehangen en de verwarmingsman aan zn shirtje getrokken omdat onze zonneboiler het nog steeds niet doet.. scheelt wel met het verwarmen van het water hoor.. En de keuken moest nog wat afgesteld worden maar ook dat is gedaan.. het wachten is nu op het granieten blad, dat is vandaag ingemeten zoals dat heet.
Volgende week donderdag kunnen we dat verwachten.
Tot die tijd is er niet vel te doen voor ons, de vloer maak ik pas schoon als alle werklui verdwenen zijn, volgende week de ramen van de slaapkamers zemen en de deuren afnemen… dat soort dingen kan wel gedaan worden.
En hier in huis ga ik toch wat dozen inpakken… scheelt weer in de kosten.. ;-))  want de bodem van de schatkist komt in zicht hoor, het vliegt eruit…
Img_0334klein
Hier een kleine blik op de keuken. kleur is dus Vanille en het blad wordt zwart met een grijzig vlokje erin.. de handgrepen zijn heel lang..er is een carousell kast in de hoek voor de pannen, de vaatwasser is het eerste kastje links, de oven aan de rechterkant boven de koelkast. en boven de ladenkast komt de inductiekookplaat.. verlichting erin en erop… afgewerkt aan de bovenkant.. gewoon heel mooi.. ben er heel trots op..
Maar nu ga ik op mn stoel… energiepeil is ver beneden nul…

Eén reactie

  1. dat wordt mooi Ingrid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: