Zaterdag 25 maart.

Vrijdag 24 mrt…
Veel gedaan dus te moe om iets te schrijven. Boodschappen, stofzuiger door het huis. Gerommeld met mn borduurwerktjes en borduurpatroontjes.. Eten gemaakt en later moe onderuit gezakt op mn stoel gezeten.

Zaterdag 25 mrt.
Toch nog wel vroeg wakker, om half 8 er toch maar uit. Ontbijt en later wat rustig aan op gang gekomen. Dan nog wat late boodschapjes gedaan. Voor een vriend moest nog een kadootje gekocht worden. Dus een goeie fles wijn waar nog een flessenjasje gemaakt kon worden. Dus een patroontje gezocht, samengesteld met naam en leeftijd.. (61 jr) . Hierna nog een jasje gemaakt voor een fles maar daarover horen jullie vast nog wel meer.
We hebben nog wat over en weer gemaild met de organisatie van het weekeind en er zijn nog wat dingen bedacht voor het weekeind. We deden altijd een spel, eerst het strikkenspel en later een bingo..tussendoor nog een quilttriviant maar dit jaar.. Tsja, Marieke is er niet, horen we niets meer van… dus we moeten het met zn tweeen doen met Joke op de achtergrond.

Er is dus iets bedacht en het wordt wel leuk.. vast wel..
Mn spullenbergje begint zo langzamerhand toch wel hoog te worden, ik zal er dus wat af moeten halen want met 3 personen met zoveel spullen in de scenic… het wordt nog wat…

Als het goed is staat hierboven een foto van Shelly… als dat zo is snap ik eindelijk hoe een foto in het log gezet moet worden, gister had ik dus geen zin en puf meer om het te proberen.
Het is wel heel dubbel allemaal, dubbel werk bedoel ik, uploaden naar 1 doel, dan kopieren naar een ander doel… pffff. Extra werk dus..

Zo, even uitbuiken nu, het eten is geweest (aardappelschotel met sla en een blind vinkje) en dan aanjurken voor de verjaardag…
Morgen krijgen we bezoek dus ook weer een drukke dag… maar dat is morgen pas…

dit was het weer… tot morgen dus..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: